Site Overlay

Manual til Slush ice maskine

Slush ice maskine:

Saft blandes I forholdet 1:5, dvs. 1 L koncentrat + 5 L vand.

 

Skal der blandes drinks i karret følges separat blandingsforhold, jvf. opskrifterne. Vand erstattes af spiritus ved færdige blandinger. Bemærk! Vent med at blande spiritus i til sidst for at opnå hurtig nedfrysning.

Monter lågene og drypbakkerne.

Tænd for kontakterne på betjeningspanelet i siden. For at lave is skal knapper for hvert kammer stå nedad (frost-markering). Knapperne for omrører snegl skal altid være tændt (Pilen)

Maskinen tændes på on/off knappen (lyn) i panelet. Lys i hætterne tændes på lyskontakten ved siden af on/off knappen.

Maskinen er nu i gang. Der går ca. 1,5 time (1 kammers maskine tager 2 timer) inden maskinen har frosset saften ned, og den er klar til brug.

Hvis man på forhånd ved at der bliver brugt meget saft, kan man med fordel blande saft i rette forhold i en beholder ved siden af beholderen. Der kan således hældes lidt i af gangen og holde maskinen driftsklar hele tiden. Hvis dette ikke gøres og maskinen køres tom, skal den bruge 1,5 time til at være klar igen med en ny portion. Når maskinen kører skal kølelegemet altid være dækket af slush-ice’en. Når man ønsker at køre beholderen tom skal der slukkes for fryseknappen.

Når dagen (eller natten) er ovre, skal man slukke for maskinen på hovedafbryderen. Det er vigtigt at maskinen ikke står og kører uden saft i beholderne. Dette ødelægger maskinen.

Tøm venligst maskinen og skyl den igennem 2 gange med lunkent vand inden den rengøres, og læg drypbakkerne op i karrene igen.

God fornøjelse med maskinen, og velbekomme.

Har du problemer med maskinen eller er usikker på fremgangsmåden så kontakt os venligst.