Site Overlay

Konfirmationsmenu 2

KONFIRMATION – BUFFET 

  • Forret, vælg en ret
  • Sprøde tarteletter fyldt med asparges og høns i cremet asparges velote og toppet med bredbladet persille. (2 pr person)
  • Cremet tunmousse rørt med cremefraiche og krydderurter anrettet på salater med store flotte rejer, dild, citron perler og tomat.
  • Hovedret
  • Helstegte oksefile med timian.
  • Marineret kamsteg filet stegt med krydderurter.
  • Kyllingebryst med mangochutney
  • Fransk ærtesalat, spæde hjertesalater, fine ærter, syltet løg, ærteskud, og koldpresset rapsolie
  • Tomatsalat med rødløg og feta.
  • Pasta penne vendt med Grenaa pesto, babyspinat og bagte mandler.
  • Små ovnstegte kartofler med herbes de provence
  • Rødvinssauce
  • Dessert
  • Torps dinners hjemmelavet Daim islagkage som min mor laver dem, serveres med jordbær og knas.

 

284 pr pr person – afhentes (levering 500 kr.)

344 pr person – inkl levering og kok

(Min 40personer)