KONFIRMATION – BUFFET 4
Snack:
Sprødstegte rodfrugte chips m. purløgscreme
Forret:
Lufttørret dansk skinke m. lageret parmasan, rosmarinsalat, jordnødder og nedkogt balsamico
Hertil kuvertbrød
Hovedret:
Langtidsstegt okse m. flagsalt, frisk rosmarin og smør.
Kylling med citron og timian.
Grenaa pesto med persille og basilikum
Bagte petit kartofler med sesam.
Dampede perlebyg, persille, citron, syltede rødløg og bagt fennikel
Nordisk kålsalat med soltørrede blåbær, saltristede græskarkerner og mild sennepsdressing.
Hjemmebagt surdejsbrød
259 pr pr person – afhentes 309 pr person – inkl levering og kok i 3 timer. (min 40 kuverter)
Mulighed for tilkøb til menuen:
Kold bearnaise creme + 15,-
Portvins sauce + 20,-
Panna cotta med knas og coulis af skovens bær + 50,-
Levering (radius 15 kr. fra Grenaa) 500,- i alt.