Site Overlay

Menu 4 – 3 rettes menu

3-retters menu:

Forret:

Tarteletter med høns i asparges.

Pyntes med cherrytomat og persille.

(der serveres 2 stk. pr person)

Hovedret:

Helstegt pattegris med sprøde svær og saftigt kød!

Cremede flødekartofler med peberfrugt.

Små bagte kartofler.

Klassisk broccolisalat med rødløg og bacon.

Spæde salater med balsamico, bær samt mozzarella kugler.

Bearnaisesauce. (eller efter ønske)

Udvalg af brød.

Dessert:

Fragilite roulade med hindbær.

Anrettet på bund af vanilje creme. Hertil skåret frugt.

(tallerkenanretning)

Eller

Hindbærtærte med bund af marcipan og chokolade.

Skåret frugt.

Pandekager med jordbærmarmelade og sukker.

Softice med chokoladesauce.

Pris 289 kr. pr person.

Min. 30 personer.