Helstegt PattegrisUdlejning af fest maskinerUdlejning af service.

Helstegt Pattegris

Garanti for perfekt stegt gris!

Read More

Udlejning af fest maskiner

Skal du holde en fest? Så lej da en maskine til at gøre festen endnu bedre!

Read More

Udlejning af service.

Vi har alt fra service, fade, suppegyde, blomster opsats mm

Read More

Torpsdinner@gmail.com
Mobil: 28300214

Manual

Slush ice maskine:

Saft blandes I forholdet 1:5, dvs. 1 L koncentrat + 5 L vand.

 

Skal der blandes drinks i karret følges separat blandingsforhold, jvf. opskrifterne. Vand erstattes af spiritus ved færdige blandinger. Bemærk! Vent med at blande spiritus i til sidst for at opnå hurtig nedfrysning.

Monter lågene og drypbakkerne.

Tænd for kontakterne på betjeningspanelet i siden. For at lave is skal knapper for hvert kammer stå nedad (frost-markering). Knapperne for omrører snegl skal altid være tændt (Pilen)

Maskinen tændes på on/off knappen (lyn) i panelet. Lys i hætterne tændes på lyskontakten ved siden af on/off knappen.

Maskinen er nu i gang. Der går ca. 1,5 time (1 kammers maskine tager 2 timer) inden maskinen har frosset saften ned, og den er klar til brug.

Hvis man på forhånd ved at der bliver brugt meget saft, kan man med fordel blande saft i rette forhold i en beholder ved siden af beholderen. Der kan således hældes lidt i af gangen og holde maskinen driftsklar hele tiden. Hvis dette ikke gøres og maskinen køres tom, skal den bruge 1,5 time til at være klar igen med en ny portion. Når maskinen kører skal kølelegemet altid være dækket af slush-ice’en. Når man ønsker at køre beholderen tom skal der slukkes for fryseknappen.

Når dagen (eller natten) er ovre, skal man slukke for maskinen på hovedafbryderen. Det er vigtigt at maskinen ikke står og kører uden saft i beholderne. Dette ødelægger maskinen.

Tøm venligst maskinen og skyl den igennem 2 gange med lunkent vand inden den rengøres, og læg drypbakkerne op i karrene igen.

God fornøjelse med maskinen, og velbekomme.

Har du problemer med maskinen eller er usikker på fremgangsmåden så kontakt os venligst.

Velkomst

Velkommen til Torps Dinners Hjemmeside. Du er velkommen til at kigge rundt på vores hjemme side og finde inspiration. Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkomme til at […]

Read More
Udlejning af fest maskiner

Maskiner til din fest, Vores er bedst! Vi udlejer pt. slushice, softice og popcorn maskiner. Står du og mangler andre maskine, så lad os høre fra dig! F.eks. kan vi også skaffe […]

Read More
Udlejning af service

  Hos Torps Dinner vil vi gøre alt For at skabe den perfekte fest for dig!! Vi kan klare alt fra madlavning, serveringen og ikke mindst servicen!! Men spørg endelig […]

Read More