Site Overlay

Menu 6 – Klassiker!

Menu 6
  • Forret
  • 2 tarteletter med høns i asparges pyntet med friskhakket persille
  • Hovedret(Buffet)
  • Langtidsstegt kalveculotte med timian.
  • Honningmarineret skinkesteg.
  • Frikadeller som farfar lavet dem.
  • Cremede flødekartofler.
  • Klassisk kartoffelsalat med krydderurter.
  • Lækker blandet salat, hertil salat tern, peanuts og cremefraiche dressing.
  • Pastapenne ved med pesto, babyspinat, soltørret tomater og ristet græskarkerner.
  • Friskbagt brød.
  • Dessert
  • Hjemmelavet Daim Islagkage på nøddebund, toppet med jordbær og hasselnødder.
259 kr. pr. person – Afhentning efter aftale (levering 300 kr.)
315 kr. pr. person – inkl. levering samt kok i ca. 3 timer.
Min. 30 personer.